Primele semne de gandire la bebelusi

Parintele poate identifica primele semne de gandire ale copilului? Da, de la 3 luni bebelusul da primele semne de logica. El atinge fata si ne transmite un gest de afectiune. Incepe sa exprime ce simte si daca ii place sa nu ceva, prin expresii faciale. Fie zambeste, fie se stramba si atunci ne dam seama daca se bucura sau refuza. Aceste reactii apar in perioada diversificarii si ne e usor sa ne dam seama care sunt alimentele pe care le mananca cu placere si cele pe care nu le suporta.

Anca Serea, mama a 5 copii si prezentator TV, ne povesteste mai multe despre cum se manifesta semnele de gandire la bebelusi, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s