Personalitatile parintilor

Problemele din familie pot fi mai usor identificate atunci cand reusim sa ne identificam propria personalitate. In iunie, participa la Conferinta Nationala de Eneagrama, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti.


Evenimentul este organizat de Centrul pentru Dezvoltare Personala si Coaching „Maiastra”, sub egida Asociatiei Romane de Coaching. Conferinta se va desfasura pe parcursul a doua zile (22 si 23 iunie) si va avea ca speakeri traineri, consilieri, psihoterapeuti, sportivi si profesori.

Astfel, vei descoperi cum poti folosi Eneagrama pentru a deveni un parinte mai bun, un sot/o sotie mai buna, un lider mai bun; pe scurt, cum sa te dezvolti mai bine pe plan personal.

Ca parinte, vei afla cum sa identifici cu succes provocarile care apar in cresterea copiilor. Iti vei clarifica scopurile si vei descoperi cum poti implini nevoi specifice ale familiei.

De asemenea, din punct de vedere personal, conferinta va fi o oportunitate de cunoastere de sine, de descoperire a propriului tip de personalitate.

Eneagrama este un cuvant grecesc si face referire la o figura geometrica, o stea cu noua colturi. Cele noua colturi reprezinta noua pasiuni care ne influenteaza inconstient si ne ghideaza comportamentul – mania, orgoliul, inselatoria (vanitatea), invidia, avaritia, frica, lacomia, excesul (desfraul), lenea. In fiecare persoana predomina una dintre aceste conditii, care coexista cu una dintre cele noua forte de excelenta – perfectiunea, dragostea, capacitatea de a reusi, creativitatea, cunoasterea, loialitatea, optimismul, curajul si capacitatea de sustinere.

Intra pe site-ul conferintei pentru mai multe informatii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s