Parcurile de aventura de langa Bucuresti

Planifica-ti o evadare distractiva, in aer liber, la unul dintre parcurile de aventura de langa Bucuresti! Este un mod excelent de a petrece timp in familie, iesind din rutina si monotonie.

Parcurile de aventura au trasee atat pentru copii, cat si pentru adulti (pe diferite grade de dificultate) si sunt locuri perfecte pentru a face miscare, intr-un mod creativ. Chiar daca ai crescut, sunt convinsa ca dorinta de a te catara in copaci nu se duce niciodata. Tot ce iti trebuie este putin curaj.

Iata care sunt parcurile de langa Capitala:

  • Edenland Park

Pe langa traseele prin copaci, la Edenland poti face echitatie, tir cu arcul, airsoft, paintball si sarituri pendulare (un mini-bungee jumping), poti inchiria biciclete si traversa trasee speciale sau poti participa la ateliere de pictura. De asemenea, tot pe aici se afla si casute in copaci, ce pot fi inchiriate pentru o noapte petrecuta in padure.

Edenland are 11 trasee, de la traseul picilor, in care copiii de 4-6 ani se pot urca fara a fi insotiti de adulti, pana la traseul negru, rezervat doar adultilor – necesita o pregatire fizica foarte buna.

Taxa de intrare: Pentru traseele in copaci (3 ore), preturile sunt de 30 de lei (copii 4-10 ani), 40 de lei (10-18 ani) si 50 de lei (adulti). Exista si un pachet de familie, pentru 3-5 membri (cu cel putin un adult), care presupune o reducere pentru biletele de mai sus. Orele suplimentare (dupa ce expira primele trei) se taxeaza in plus. De asemenea, si celelalte activitati mentionate au preturile lor.

Orar: Parcul este deschis zilnic, intre orele 10:00 si 21:00.

Localizare: Edenland Park se afla in Balotesti, pe strada Cantonului, la 28 km de Bucuresti.

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul Edenland Park.

  • Parc Aventura Comana

In Padurea Comana, la 38 km de Bucuresti, se afla un parc de aventura cu perete de escalada, tiroliana peste lac, tir cu arcul, inchirieri de biciclete, teren de tenis, caiac, plimbare cu trasura, escaladazbor cu parapanta si pescuit.

La Comana vei gasi patru trasee prin copaci pentru copii si trei pentru adulti.

Taxa de intrare: Pentru 3 ore, tariful este de 50 de lei si include si 3 treceri cu tiroliana peste lac. Alte activitati au taxe suplimentare.

Orar: Parcul este deschis vineri, sambata si duminica, intre orele 10:00 si 18:00. De luni pana joi, accesul in parc se face doar pe baza de rezervari.

Localizare: Pentru a ajunge la Comana, daca vii cu masina, intra pe DN5 spre Giurgiu, iesi din comuna 1 Decembrie, treci podul peste raul Arges si, la sensul giratoriu, intoarce la stanga. Dupa 10 km, vei vedea un semn pentru Casa Comana. Poti veni si cu microbuzul, pornind din zona Eroii Revolutiei.

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul Parc Aventura Comana.

  • Aventura Parc Cernica – Phoenix Cernica

Deschis in 2012 in Padurea Cernica, parcul include si piscina, loc de pescuit sportiv, paintball si un parc de relaxare cu posibilitatea de a face gratar.

Exista 9 trasee posibile, potrivite atat pentru micutii de 6 ani, cat si pentru adulti. De asemenea, tiroliana peste lacul Cernica, de 800 de metri, este cea mai lunga din Romania.tiroliana

Taxa de intrare: Pentru 3 ore, taxa este de 35 de lei pentru copiii sub 12 ani si 45 de lei pentru adulti. Tiroliana costa 20 de lei de persoana. Alte activitati se taxeaza suplimentar.

Orar: Parcul este deschis zilnic, in timpul saptamanii – intre orele 09:00 si 20:00, iar in weekend – pana la ora 21:00.

Localizare: Parcul se afla pe strada Revedere, comuna Cernica.

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul Phoenix Cernica.

  • Aventura Park Herastrau

Stiai ca exista un parc de aventura chiar in inima Capitalei, in Parcul Herastrau, langa gradina japoneza? Fie ca nu vrei sa bati prea mult drum pana la parcurile din afara Bucurestiului, fie ca nu ai incercat inca ce are de oferit acest parc, iata cateva informatii.

Sunt sase trasee structurate pe grupe de varsta si pe dificultate, incepand de la 4 ani si crescand progresiv.

Taxa de intrare: Pentru copii, tariful pentru 2 ore este de 35 de lei, iar adultii platesc 45 de lei. Fiecare ora suplimentara se plateste cu 15 lei pentru copii si 20 de lei pentru adulti. Sunt preturi speciale pentru petreceri si team buildinguri, dar este nevoie sa suni pentru a afla despre ele.

Orar: Parcul este deschis zilnic, intre orele 10:00 si 20:00.

Pentru mai multe informatii si imagini din parcuri, intra pe site-ul Aventura Park.

Ai fost pana acum la un astfel de parc? Ai avut curaj?

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s