Nu timpul le rezolva pe toate, ci oamenii. O noua campanie Hope and Homes for Children Romania

Actorul Victor Rebengiuc se alatura eforturilor Fundatiei Hope and Homes for Children Romania, printr-o campanie dedicata celor mai vulnerabili dintre copiii Romaniei.

Actorul este protagonistul unui spot video emotionant, care poarta mesajul „Testamentul lui Rebengiuc: Nu timpul le rezolva pe toate, ci oamenii”.

Scenariul este unul emotionant, despre responsabilitate sociala si grija fata de aproapele nostru, despre datoria comuna pe care societatea noastra ar trebui sa o aiba fata de „copiii nimanui”.

Spotul face parte dintr-o ampla campanie de strangere de fonduri dedicata proiectului de dezinstitutionalizare, derulata de Fundatia Hope and Homes for Children Romania in perioada septembrie – decembrie 2019.

Sustinatorii pot dona 2 Euro lunar trimitand textul HOPE la 8844 pentru a sprijini continuarea procesului de dezinstitutionalizare, demarat de Fundatie cu mai bine de 21 de ani in urma, cand in orfelinatele Romaniei existau peste 100.000 de copii.

Astazi, in orfelinatele din Romania sunt peste 6.000 de copii, iar Hope and Homes for Children isi concentreaza atentia asupra inchiderii tuturor institutiilor de tip vechi pana in 2027 si inlocuirea sistemului institutional de protectie a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial.

Mai multe detalii se gasesc pe www.hopeandhomes.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s