Momentele in care parintii cer scuze de la copii

Momentele in care parintii cer scuze de la copii

Poate ca nu iti vin in cap situatii in care tu, parintele, ai fi nevoit sa ii ceri scuze copilului, mai ales daca vorbim de prichindeii de pana in 2 ani. Cu toate acestea, cu totii ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care le regretam mai tarziu si este bine sa le rezolvam cat mai curand. La Parinti de Pici, vorbim despre unele situatii in care cei mici au nevoie sa primeasca scuze de la cei mari.

„Poate l-ai intrerupt pe cel mic atunci cand se juca, poate te-ai luat cu altele si ai uitat ca iti ceruse apa in urma cu 5 minute sau poate ai chemat liftul uitand cat de mult ii place copilului sa faca asta. Sunt exemplele mele de gafe de parinte, pentru care nu ezit sa-i cer scuze fetitei mele”, povesteste Georgiana, mama de pici.

Cu totii avem astfel de povesti, momente in care ne-am dat seama ca am gresit fata de copiii nostri. Sau mai sunt cazurile in care tipam la cei mici pentru ca suntem prea obositi sau stresati.

In ciuda regretului nostru, parca ne vine greu sa le cerem copiilor scuze atunci cand gresim. Iar daca e vorba de copii mici, atunci s-ar putea chiar sa nu ni se para natural sa le spunem ca ne pare rau.

Cu toate acestea, e cat se poate de normal sa-ti ceri scuze, chiar si unui pitic de 1-2 ani. La Parinti de Pici, iti spunem mai multe despre momentele in care parintii le cer scuze copiilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s