Mersul de-a busilea

„E foarte emotionant sa-ti vezi copilul incepand sa descopere lumea mergand de-a busilea. Noi nu am trecut inca de aceasta etapa, asa ca eu ma minunez in continuare privind-o pe mica exploratoare prinzand tot mai multa viteza si curaj. Bucuria de a-ti vedea copilul in aceasta etapa vine la pachet cu o doza semnificativa de teama, legata de pericolele din calea lui. Piese de mobilier sau obiecte care pot cadea, sertare, colturi de mobila, prize, solutii periculoase. Lista e foarte lunga si ideal ar fi sa securizezi casa inainte ca cel mic sa inceapa sa mearga de-a busilea.

Eu mai am o multime de zone de securizat pana sa pot spune ca am eliminat orice pericol din calea copilului. Dar nici nu am scapat-o din ochi pana acum. Iar cand a inceput sa deschida sertarele mai degraba m-am amuzat decat m-am speriat.

Cu toate astea, am de gand sa blochez aproape toate sertarele si usile dulapurilor la care nu vreau sa aiba acces. Ii voi lasa totusi un sertar liber, sa-l deschida de cate ori doreste si in care o sa-i pun diverse obiecte de uz casnic – nepericuloase.”

Georgiana, mama de pici


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s