Margareta Paslaru ne da intalnire la sarbatoarea Itsy Bitsy

Inconfundabila Margareta Paslaru le da intalnire celor mici si celor mari la „Show-ul prietenilor cantaciosi”!

„Stiti cum se spune, cel putin eu asa cred: In fiecare zi este Ziua Copilului”, afirma doamna Margareta Paslaru in cadrul editiei de luni (26 mai) a emisiunii Mamma Mia.

Desi a vrut sa pastreze si elementul surprizei, marea artista a anuntat ca, in cadrul sarbatorii ITSY BITSY, ne va bucura cu noi compozitii proprii, muzica si text, alaturi de corul Allegretto condus de doamna Adriana Codreanu: „Our Day, Children’s Day” si „Setea de a cunoaste”.

„Si vom sta de vorba cu cei mici, vom avea stegulete, balonase si tot ceea ce aduce un surplus de bucurie celor mici.”, a explicat mai departe doamna Margareta Paslaru.

In plus, am aflat si despre cele mai noi proiecte ale sale, actiuni caritabile. Printre acestea, se numara lansarea CD-ului de autor „Actorii canta”, dedicat campaniei „Artistii pentru artisti” – UNITER, in sprijinul actorilor varstnici care s-au retras.

De asemenea, vineri (30 mai), la ora 11.00, la spitalul Grigore Alexandrescu se lanseaza programul pilot „Vise frumoase, copii”. Prin acest proiect copiii bolnavi vor putea asculta povesti prin difuzoare, seara la culcare, pentru a le abate teama de la injectii sau operatii. Poti afla mai multe despre proiectele Margaretei Paslaru, pe blog-ul sau.

La „Show-ul prietenilor cantaciosi”, artista care a marcat atatea generatii ne va transmite si un indemn calduros: „Visati, dar luptati pentru visul vostru!”

Evenimentul ce va avea loc de la ora 17.00, in Parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti, este sprijinit de Primaria Sectorului 4 si sustinut de Cavit Junior, Bioland Junior si Modeleazacopilaria.ro, un proiect Abbott.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s