Larry Cohen – Cresterea copiilor prin joc

Psihologul Lawrence Cohen, autorul bestsellerului „Retete de jocuri” vine iar in Bucuresti! Cu aceasta ocazie, Cohen se va intalni cu parinti, va sta de vorba cu specialisti si va lansa o noua carte! Afla mai multe aici.

Parentime si Editura Trei te invita sa iei parte la o serie de evenimente sustinute de Lawrence Cohen, atat pentru parinti, cat si pentru psihologi, psihoterapeuti si profesionisti din domeniul ingrijirii copiilor.

Joi (22 mai) – la sediul Parentime, Cohen sustine o conferinta dedicata specialistilor ce lucreaza cu cei mici, in care ofera instrumente de interactiune rapida si eficienta cu micutii in timpul terapiei.

Vineri (23 mai) – de la ora 18.00, Libraria Carturesti Verona gazduieste evenimentul de lansare a noii carti a lui Lawrence Cohen, „Retete impotriva ingrijorarii”, tradusa si publicata la Editura Trei.

Cartea prezinta o abordare prin joc a anxietatii si fricii copiilor. Vei descoperi cum sa iti ajuti micutul sa se simta in siguranta si sa (re)capete incredere in sine, prin jocuri precum Misiunea Secreta sau Numaratoarea Inversa.

Sambata (24 mai) – eveniment dedicat parintilor din comunitatea Parentime.

Duminica (25 mai) – Lawrence Cohen va sustine doua ateliere pentru parinti: „Creste-ti copilul prin joc. Creste-l istet” si „Frici, framantare, joc si relaxare”

Pentru mai multe informatii despre evenimente si program, intra pe site-ul Parentime.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s