Itsy si Bitsy implinesc astazi Sap7e ani!

Frecventa Copilariei da startul astazi la Radio Petrecerea de Sap7e ani! De dimineata pana seara, toate personajele tale preferate, in frunte cu Itsy si cu Bitsy, te asteapta la joaca si la voie buna!

Dupa Zapaneata, parintii sunt invitati de la ora 09.00 sa intre in direct cu Adriana Titieni si Diana Stanculeanu la Meditatii pentru parinti.

Apoi, de la ora 16.00, copiii se vor distra impreuna cu Piticul si Mastera, in editia aniversara a emisiunii Salveaz-o pe Alba ca Zapada. Iar de la ora 18.00, Itsy si cu Bitsy vor serba cei sap7e ani de cand sunt pe Pamant la Mingea cu bretele.

Zizilonienii si prietenii lor vin cu o sumedenie de jocuri, cantece si surprize! In plus, spune-le eroilor Itsy Bitsy cum crezi tu ca rade, canta, danseaza, sforaie un extraterestru si primesti un cadou extraterestrial, Caietul de Joaca Itsy Bitsy!

Dar asta nu e tot! Mai avem cadouri de oferit si pe pagina noasta de Facebook! Mamicile, taticii si bunicii sunt asteptati sa intre si sa se joace cu Automatul Navei Zorar. Toti participantii castiga garantat un cadou, asa ca intrati in joc!

Hai sa sarbatorim cu totii cei Sap7e ani de Joaca fara varsta, la Radio Petrecerea Itsy Bitsy!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s