Itsy Bitsy Sport: Activitati sportive pentru micii aventurieri, la 1uniFEST!

Hai sa sarbatorim copilaria cu energie si spirit temerar! De 1 iunie, ii invitam pe cei mai curajosi, nazdravani si veseli copii la 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy festival pentru copii si parinti, de Ziua Copilului, unde am pregatit un spatiu numai bun pentru sarituri, alergari si alte activitati fizice distractive – Zona Itsy Bitsy Sport.

Sa ii lasam pe cei mici sa se bucure si sa isi traiasca din plin copilaria! Sa ii lasam sa se catere in copaci, sa se intreaca si sa se rostogoleasca in iarba! De 1 iunie, in parcul Al. Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti am chemat o multime de prieteni care sa ne ajute sa ii antrenam pe cei mici in cele mai distractive activitati fizice, care sa le insufle dragostea pentru sport si dorinta de a face miscare si dupa 1uniFEST!

Copiii si parintii vor exersa arte martiale, vor afla cum sa se urce pe munte, vor juca stafeta si alte jocuri de alergat, vor trece prin trasee cu obstacole si se vor intrece in mini-competitii.

Iata activitatile care vor avea loc la Zona Itsy Bitsy Sport:

Clubul Sportiv Akura promite o zi plina de jocuri si demonstratii de arte martiale (kata sincron, enbu si tehnici de baza), la care vor putea participa toti copiii de peste 4 ani. Prin aceste activitati, cei mici invata sa lucreze in echipa, sa se concentreze si sa se disciplineze si isi vor face noi prieteni!

Centrul Kinetobebe vine la 1uniFEST cu activitati sportive pentru micii aventurieri, prin care acestia sa isi dezvolte rezistenta la efort, coordonarea si echilibrul. Copiii ceva mai mari vor putea intra intr-un joc cu obstacole, iar cei mici (chiar si bebelusii de 1 an) vor avea un traseu special amenajat, adaptat nivelului lor de miscare. De asemenea, va fi si un traseu special pentru micutii aflat in fotoliu rulant.

C.S. Absoluto ii asteapta pe copii cu antrenamente si demonstratii de Jiu Jitsu Brazilian, foarte eficient in lupta corp la corp, dar mai ales pentru autoaparare! Poti fi linistit, pentru ca aceasta practica nu implica lovituri, ci mai degraba cei mici invata sa se apere jucandu-se.

Poate participa la antrenamentele de Jiu Jitsu Brazilian orice copil de pe margine care doreste sa ia parte. Acesta va invata cel putin o tehnica super-interesanta de autoaparare! Ba mai mult, cei de la C.S. Absoluto vor introduce si cateva jocuri interactive tematice, care cu siguranta ii vor atrage ca un magnet pe cei mici.

Rotaract vin la 1uniFEST cu activitati inedite:

– Water Pong, in care prichindeii vor trebui sa arunce 3 mingi de ping pong in pahare pline cu apa;

– Casacada, unde participantii se vor aseza in sir indian. Primului participant i se va umple paharul cu apa si adauga o ratusca, acesta trebuie sa transfere apa din recipientul lui, celui aflat in spatele sau fara a varsa apa si pierde rastusca din pahar. Scopul jocului? Atat apa cat si ratusca sa ajunga la ultimul participant;

– Tombola de tras la tinta, unde copiii trebuie sa sparga baloane si sa descopere ce se afla in interiorul lor;

– Cursa de rastuste

Lista este in curs de actualizare. Acestia sunt doar cativa dintre prietenii Itsy Bitsy care vor anima zona de sport din parcul Al. Ioan Cuza din Capitala, la 1uniFEST!

Pentru a ramane la curent cu noutatile noastre, alatura-te evenimentului nostru de pe Facebook: 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival // 1 iunie // Parcul IOR


otter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s