O noua intalnire „Fii un tata activ!”, dedicata intregii familii

Asociatia Activity organizeaza, pe 6 iunie, a doua editie a evenimentului „Fii un tata activ!”.

Intalnirea se va desfasura incepand cu ora 18:30 La Pravalescu (Str. Mendeleev nr. 29, Bucuresti) si va aborda noi subiecte de interes pentru orice tatic sau viitor tata, dar si pentru mamici, pentru ca sunt si ele invitate la discutii.

Participantii vor avea ocazia sa afle despre modurile in care isi pot exprima dragostea fata de copii in functie de varsta, despre cum se pot sprijini partenerii unul pe altul, precum si despre importanta jocului dintre tata si copil. In plus, taticii vor afla, la eveniment, si cateva tipuri de jocuri pe care le pot juca cu cei mici.

Evenimentul va fi organizat sub format unui panel de discutii si va fi moderat de Alex Zamfir, realizatorul emisiunii „Tati in dialog„.

Speakerii invitati vor fi Andrei Mocanu – psiholog si psihoterapeut cognitiv – comportamental, Izabela Marinescu – jurnalista si realizatoarea emisiunii ,,Parenting XXI” la Canal 33, Adriana Mitu – autoare de povesti terapeutice pentru copii si dr. Bogdan Fitiu – medic psihiatru-pediatru.

Participarea la eveniment este gratuita, pe baza inscrierii prin email, pe adresa comunicare.asociatia.activity@gmail.com.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s