Inteligenta interpersonala

Inteligenta interpersonala se manisfesta prin schimbul de idei cu alte persoane, colegi, fie persoane de alte varste. Copiilor care sunt inzestrati acest tip de inteligenta le place sa initieze jocuri care implica alti copii, sa organizeze, avand multiple abilitati de lider.

Pentru a stimula copilul in aceasta directie trebuie sa avem grija sa-l introducem intr-un mediu cu copii, sa invitam copii acasa in vizita, sa-l inscriem la cursuri de teatru, de sport si astfel va avea ocazia sa se dezvolte.

Pentru a reusi sa stimulam si alte inteligente ale copilului care nativ are inteligenta interpersonala mai dezvoltata, putem sa-l invitam sa vorbeasca cu un alt copil subiecte scolare, sa faca temele impreuna la materii care nu ii plac foarte mult, pentru a invata cu drag si usurinta.

Ce este inteligenta interpersonala si cum o putem dezvolta aflam de la Mihai Ganj, fondator si specialist la English Kids Academy si FastracKids Romania, la Meditatii pentru parinti cu Tily.

Citeste si despre:

Introducere in Inteligentele Multiple – modelul lui Gradner

Inteligenta logico-matematica

Inteligenta lingvistica

Inteligenta vizual-spatiala

Inteligenta naturalista

Inteligenta muzical- ritmica

Inteligenta kinestezica

Inteligenta intrapersonala

Inteligenta spirituala

Pentru a programa evaluarea inteligentelor multiple ale copilului tau sau pentru mai multe informatii in legatura cu aceasta, poti suna la 0733 108 074.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s