Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va Fi Bine cu El!

O noua editie a conferintei Fii Bine cu Tine! vine in intampinarea parintilor, cu experti in psihologia copilului si lucrul cu trauma. Participantii au ocazia sa descopere mai multe despre sentimentele din relatia parinte-copil.

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (I.S.T.T.) anunta organizarea conferintei Fii Bine cu Tine! in data de 7 decembrie 2014, la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti (Soseaua Panduri nr 90), incepand cu ora 10.00.

Tema de anul acesta este Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va Fi Bine cu El! si prezinta prelegerile:

  • Cand o caciulita face diferenta – conferinta surpriza, sustinuta in deschiderea evenimentului de Diana Vasile, presedinta I.S.T.T.
  • Ca tine am fost, ca mine vei fi – despre ce se intampla in relatia mama-fiica, atunci cand fiica devine mama; cu Andra Costin (Buzila)
  • Fantomele din sertare – despre cum sa ne raportam corect la fricile si anxietatile copiilor; cu Monica Lespezeanu
  • Sunt tatic, imi pasa, ma implic – despre implicarea tatilor in viata de familie; cu Bogdan Cezar Ion.

Intalnirea se va incheia cu un atelier special, dedicat parintilor ai caror copii s-au nascut prematur: Nasterea prematura  o calatorie neasteptata.

Sunt invitati sa participe parinti si cei care se pregatesc sa devina parinti, preocupati de prevenirea experientelor traumatice, de cresterea capacitatilor de a se descurca cu situatiile provocatoare si de dorinta de a aduce un plus de calitate vietii lor de familie.

Daca te inscrii pana la 30 noiembrie, taxa de participare este de 120 de lei. Dupa aceasta data, biletul va costa 150 de lei.

Prezentarea lectorilor, rezumatele prelegerilor si programul conferintei pot fi accesate aici. Inscrierile se pot face la adresa conferinta@psihotrauma.ro. Pentru mai multe informatii, suna la numarul de telefon 0735.226.936 (Psiholog Roxana Agafitei).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s