Fii atent la cei dragi

Pentru o relatie armonioasa intre tine si copilul tau, este esential sa acorzi atentie si intelegere. Vino la atelierul „Invataturi despre Atentie”, tinut de trainerul Sorin Mihalache, si descopera cum poti deveni mai disponibil in familia ta.

Traim in medii extrem de solicitante, cu stimuli multi si puternici. Din acest motiv, disponibilitatea fata de copiii nostri ajunge sa sufere.

Atelierul „Invataturi despre Atentie” se va desfasura in Bucuresti, in zilele de 14 si 15 iunie (vineri seara, respectiv sambata toata ziua).

La curs, vei afla ce activitati sporesc atentia copiilor si cea proprie, cum sa stimulezi exprimarea emotionala a celor mici si cum este influentata starea copiilor de lipsa de atentie a parintilor.

Alaturi de trainerul Sorin Mihalache, vei face o serie de exercitii practice pentru a intelege mai bine fenomenul atentiei din punctul de vedere al parintelui.

Pentru a afla informatii despre inscriere si taxa de participare, intra pe pagina dedicata acestui eveniment, de pe site-ul nostru.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s