In fata la O 12, un spectacol de teatru pentru prichindei si parinti

Vremea mohorata nu ne indeamna la plimbari in parc si la joaca in aer liber, dar parca nici nu ne vine sa petrecem weekendul in casa. Cum putem petrece timp de calitate in familie? Avem noi o idee: mergem la un spectacol de teatru pentru copii si parinti!

In fata la O 12” este un spectacol prezentat de Unteatru de Copii, care are loc pe 23 noiembrie, de la ora 11:00. Piesa de teatru spune povestea a patru copii care isi petrec vacanta de vara in fata blocului O 12, pe una din strazile unui cartier din Bucuresti. Zi dupa zi, cei patru ies afara, la joaca. Anca, Maria, Alex si Dragos inventeaza si reinventeaza jocurile copilariei anilor ’90: De-a v-ati ascunselea, Matele incurcate, Flori, Fete, Filme si Baieti, Elasticul, Frunza, 1, 2, 3 la Perete Stai, Cornete, tomapant, tarile si cate si mai cate. 3 luni de vara in care povestea prieteniei lor ia forma jocului pe care decid sa il joace.

Varsta recomandata: +10 ani (Spectacol recomandat si adultilor, in special celor care si-au petrecut copilaria in anii ’90, in fata blocului, eventual cu cheia la gat)

Spectacolul dureaza o ora iar biletele se pot cumpara de aici.

Rezervari: rezervari@unteatru.ro, contact@unteatru.ro sau sms la numarul 0721268516 (nume, data, spectacol, numar de locuri).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s