Exista un secret al iubirii implinite?

Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie si Otilia Mantelers anunta unul din cele mai importante evenimente PSI ale anului 2015: atelierele sustinute de Dr. Harville Hendrix si Dr. Helen LaKelly Hunt.

Parintii, cuplurile noi sau in criza, persoanele indragostite si cei care isi doresc relatii sanatoase, experti in sanatate mintala si persoane interesate de psihologie si psihoterapie sunt principialii beneficiari ai acestui eveniment organizat in premiera in Romania. Cele doua zile de conferinta abordeaza vindecarea ranilor din copilarie alaturi de partenerul de cuplu si invatarea unui nou mod profund si conectant de a oferi iubire copiilor, tinand cont de propriile dureri parentale, provenite din perioada timpurie a vietii.

Dr. Harville Hendrix si Dr. Helen LaKelly Hunt, creatorii teoriei relationale IMAGO pentru cupluri si parinti, vor sustine la Bucuresti (Romexpo Pavilion H1 – Sala Titulescu), in 23 si 24 mai, doua ateliere dedicate intelegerii in profunzime a dinamicii dintre parteneri in relatia de cuplu si in relatia parinte-copil.

Pe langa aceasta aprofundare a relatiilor familiale, Harville si Helen ne vor oferi multe instrumente simple, dar transformatoare, prin care partenerii cuplului vor ajunge de la conflict la conectare, si vor invata sa ceara iubirea de care au nevoie si sa o ofere asa cum are nevoie celalalt. Iar parintii vor invata sa ofere copiilor ceea ce numim iubire vindecatoare atat pentru copii, cat si pentru ei insisi.

Pentru a ne vindeca de ranile copilariei, avem nevoie sa primim iubire de la o persoana pe care inconstientul nostru a asociat-o cu parintii nostri.” (Harville Hendrix PhD & Helen L. Hunt PhD)

Evenimentul este organizat de Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie si Otilia Mantelers, expert in parenting.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

23 mai atelier I: IMAGO pentru cupluri – Primeste iubirea pe care o doresti

Te-ai intrebat vreodata de ce te lupti cu persoana iubita? Ai trait vreo asemanare intre ceea ce simti fata de partener si ceea ce ai simtit fata de parinti in copilarie? Sau ai obosit sa lupti zadarnic si acum vrei sa faci o schimbare? Atunci acest atelier iti este dedicat tie. Participantii vor primi instrumentele de care au nevoie, pentru a crea o conectare profunda, pentru a simti siguranta emotionala cu partenerul de viata si pentru a inlatura negativitatea.

Aceasta abordare terapeutica presupune:

  • un angajament luat pe termen nelimitat fata de fiinta iubita;
  • un comportament plin de iubire unul fata de celalalt;
  • invatarea unui nou mod de a comunica unul cu celalalt in relatie, plin de acceptare si curiozitate;
  • eliminarea negativitatii in dialog si inlocuirea ei cu o curiozitate sincera fata de cine este, ce simte si de ce simte partenerul nostru.

Daca vei participa alaturi de persoana draga, primesti o taxa speciala, deoarece impreuna crestem mai repede.

24 mai atelier II: IMAGO pentru parinti – Daruieste iubirea care vindeca

Cand devenim parinti, ranile copilariei noastre devin foarte zgomotoase si ne blocheaza relatia parentala. Cel mai bun dar pe care-l putem oferi copiilor nostri este sa le oferim un mediu sigur si iubitor. Iar pentru a transforma familia intr-un „rai sigur” avem nevoie sa ne vindecam ca adulti.

Obiectivele atelierului sunt:

  • cum sa folosim relatia parentala pentru a ne vindeca ranile propriei copilarii si pentru a incheia ciclul ranirii, mostenit de la parintii nostri;
  • cum sa inlocuim tiparele inconstiente, de intruziune si neglijare, cu abilitati si cunostinte care ne ajuta sa devenim conectati in mod constient cu proprii copii.

Daca vei participa alaturi de persoana draga, primesti o taxa speciala, deoarece familia conteaza.

Important! Daca te inscrii pana pe 28 martie, ai parte de o taxa speciala de inscriere – Early Bird.

Informatii suplimentare si detalii despre inscriere se regasesc in site-ul evenimentului.

Editura Herald va traduce pana la organizarea primei conferinte Imago din Romania doua dintre cartile cele mai apreciate, scrise de Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt – „Primeste iubirea pe care o doresti: un ghid pentru cupluri” & „Ofera iubirea care vindeca: un ghid pentru parinti”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s