Elefantelul curios® – loc de joaca si afterschool (P)

In sectorul 4, aproape de Oraselul Copiilor, isi desfasoara activitatea Elefantelul curios, care va propune un altfel de afterschool.

Clubul este o alternativa la afterschool-urile din scolile de stat, unde zeci de elevi stau in aceeasi clasa, in aceleasi banci, de dimineata pana dupa amiaza.

La Elefantelul curios locurile sunt limitate, cadrele didactice supravhegeaza, indruma si invata maximum 12 copii/ grupa. Copiii pleaca acasa cu temele pentru a doua zi efectuate, verificate si, in masura timpului disponibil, cu lectii suplimentare facute. Astfel ca intreaga familie sa petreaca impreuna seri linistite, lipsite de grija exercitiilor pentru a doua zi.

Clubul este deschis inclusiv pe perioada vacantelor din invatamantul preuniversitar, cand gazduieste si copilasi mai mici de varsta scolara, in limita locurilor disponibile.

Elevii si prescolarii au sansa de a participa la activitati extracuriculare- sah, limbi straine, dezvoltare personala, karate, arhitectura, cercetator si antreprenor, programator si grafician, predate profesori si instructori calificati. Exista si o sala de dansuri special amenajata.

Este primul afterschool din Bucuresti, unde scolarii au sansa de a paricipa la un club de lectura – „Cartile copilariei” – program dezvoltat de Asociatia Curtea Veche, care pune la dispozitie metodologia si volumele din seria Cartile copilariei (o colectie de repovestiri ale marilor opere literare adaptate cu ajutorul psihopedagogilor nivelului de intelegere al copiilor cu varste intre 8 si 14 ani).

Cand nu fac lectii, copiii au acces supravegheat la locul de joaca al clubului, dotat cu trambulina, tobogan, masuta de air hockey, casuta si bucatarie, jocuri educative si de indemandare gen lego, puzzle, piticot etc, dar si in zona tech unde exista jocuri pe Playstation si Wii.

Dimineata si seara, si copilasii cu varste intre 0-5 ani pot veni la locul de joaca, insotiti de un adult. Daca acesta este chiar o mamica ce are un mic business ce poate fi coordonat online, clubul pune la dispozitie o mica zona de lucru si acces la reteaua wifi din dotare.

In weekend, clubul ramane deschis pentru diverse ateliere (cooking club, arts & craft) sau spectacole (e.g. piese puse in scena de actorii Teatrului Ion Creanga, bubble show etc).

Dar ce poate fi mai potrivit la sfarsit de saptamana decat o petrecere? Clubul Elefantelul curios se poate inchiria, pret de trei ore, pentru orice fel de aniversare sau serbare. Se fac petreceri de neuitat aici, cu animatori, pinata, masina de fum si jocuri de lasere, masina de baloane de sapun si orice altceva se doreste pentru personalizarea evenimentului.

Adresa: bd Constantin Brancoveanu, nr 7 D

harta-elefantelul-curiosDate de contact: 0744.489.920, 0755.405.405

elefantelulcurios01@gmail.com, contact@elefantelulcurios.ro

Program: zilnic, intre orele 10:00 – 20:00

Mai multe detalii se gasesc AICI.

Logo Elefantelul Curios


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s