Detoxifierea – Experienta minte, trup si suflet

Detoxifierea organismului presupune mai mult decat un simplu regim de slabit. Alaturi de Andreea Marin, descopera ce inseamna, de fapt, sa iti cureti corpul de toxine.

Detoxifierea este strans legata atat de curatarea organismului, cat si de limpezirea gandurilor si gasirea linistii in suflet.

Dupa ce am aflat despre cum sa tinem o dieta in mod corect, este nevoie sa intelegem si cum si cand este indicata detoxifierea.

O persoana obisnuita, spun specialistii, poate acumula in colon de-a lungul vremii intre 2,5 si 11 kilograme de reziduuri metabolice”, explica Andreea Marin, pentru a ne ajuta sa intelegem de ce este detoxifierea atat de importanta.

Indicat o data sau de doua ori pe ani (de obicei, cand se schimba vremea), acest proces ne va ajuta sa ducem o „viata in armonie cu natura”.

Afla din aceasta editie a emisiunii „Pretuieste Viata” povestile unor oameni care au incercat detoxifierea si au ajuns sa invete mai multe decat isi inchipuiau despre ei insisi.


3 comentarii la „Detoxifierea – Experienta minte, trup si suflet”

  1. tare mult a\-si dori sa pot vb. despre problema mea cu d-na Andreea Marin dae nu reusesc poate ma ajuta cineva

  2. toate lucrurile facute de doamna Andreea sunt in folosul oamenilor care vor sa fie sanatosi sa-i dea D-zeu sanatate si putere de munca sa ne incante cu sfaturile sale este un lucru extraordinar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s