Despre tratamentul de fertilizare in vitro cu ovocite donate

Despre tratamentul de fertilizare in vitro cu ovocite donate

Pentru femeile care au incercat deja cam toate metodele de a ramane insarcinate si se pregatesc sa „depuna armele”, este bine de stiut ca mai exista o cale: tratamentul cu ovocite donate. Despre ce presupune acest tip de fertilizare in vitro, despre avantajele si dezavantajele sale, vorbim acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Este o procedura pe care o recomandam, de obicei, in ultima instanta”, explica dr. Chadi Muheidli, medic primar obstetrica ginecologie.

Acest tip de fertilizare in vitro poate fi o optiune fie pentru cuplurile care au trecut de varsta ideala pentru sarcina, fie pentru femeile cu o insuficienta ovariana prematura.

Daca spermograma barbatului este buna, atunci problema de fertilizare inseamna ca tine de ovocitele femeii sau, mai bine zis, de lipsa lor. Ca urmare, fertilizarea in vitro se mai poate intampla doar cu ovocite donate.

Partea buna este ca procedura are sanse de reusita de peste 60%, in timp ce clasica fertilizare in vitro are sanse de doar 35-40%.

Partea care s-ar putea sa nu le suranda viitoarelor mamici este ca, fiind vorba de ovocite donate, cel putin jumatate din materialul genetic al copilului va apartine altei femei.

Afla mai multe despre aceasta procedura, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Nu rata! Promotii grozave Chicco pregateste, de cele de Black Friday aminteste! Campanie valabila in magazine si online in perioada 07.12-31.12.2017
otter.ro

Lasă un răspuns