Descopera Super-puterile plantelor alaturi de Plafar

Plafar nu este un simplu magazin, este un stil de viata, este o alternativa la produsele care altereaza ingredientele naturale sau au continut de natura chimica.

 

Plafar inseamana o noua provocare, aceea de a renunta la tot ceea ce “repara” pe termen scurt dar dauneaza pe termen lung si de a nu face rabat la calitate atunci cand vine vorba de sanatatea pielii noaste si a corpului nostru.

Pentru aceasta in magazinele Plafar gasim peste 8000 de produse naturale, dintre care 1000 in regim de exclusivitate in Romania aduse din toate colturile Europei si din Asia. In Plafar poti asadar sa-ti acoperi toata nevoia de natural, de la suplimente nutritive, cosmetice, nutricosmetice, uleiuri esentiale, produse de aromoterapie, ceaiuri, produse alimentare bio si naturale, pana la game variate de produse pentru sportivi sau detergenti ecologici.  

Noi, cei de la Plafar, avem multa incredere in plante şi in natura şi ne folosim de super-puterile lor pentru a ne ingriji, a ne hrani, a ne trata. De aici a izvorat si ideea de Natural Living, care va insuma toate valentele traitului sanatos, fie ca a fost vorba de alimentatie, intretinerea corpului sau faptul ca dorim sa ne educam sanatos copilul.

Ierbarul putea sa ramane o simpla nostalgie dar noi am crezut ca poate sa devina un mod distractiv şi educativ de a-ti petrece timpul cu puiul tau de om.

Asadar invata-l pe copilul tau sa pretuiasca darul naturii, mai ales acum cand am uitat complet de leacurile bunicii sau de sfaturile gospodaresti ale mamei.  

Cu “Primul meu ierbar”, Plafar te ajuta sa te intorci in vremea cand toate leacurile si secretele frumusetii se aflau in gradina sau pe dealul din spatele casei. Te asteptam pe site-ul www.plafar.net sau in oricare din magazinele Plafar sa redescoperi alaturi de copilul tau super-puterile plantelor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s