Cursuri pentru parintii bucuresteni

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) din sectorul 3 organizeaza programul „Scoala pentru parinti”.

Programul se desfasoara in cadrul Centrului de zi „Licurici” si in centrele de zi din cadrul scolilor generale din sector si cuprinde o serie de cursuri de educare si informare interactive, organizate bilunar si dedicate parintilor, in vederea diminuarii riscului de excluziune sociala si a dezvoltarii abilitatilor parentale.

Principalele obiective ale programului sunt constientizarea si asumarea responsabilitatilor asociate rolului de parinte, dobandirea unei bune intelegeri a comportamentului copiilor in diferite stadii ale dezvoltarii lor, dezvoltarea capacitatii de comunicare parinte-copil, cunoasterea drepturilor si obligatiilor parintesti.

Cursurile sunt realizate si sustinute de specialisti din diverse domenii: psihologi, medici, psihopedagogi, juristi si cadre didactice.

Mai multe detalii despre program pot fi obtinute de la DGASPC Sector 3 – str. 1 Decembrie 1918 nr.12-14, tel. 0372.126.100. 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s