Cursuri pentru parinti: Trusa cu instrumente pentru cresterea copiilor

Copiii minunati au nevoie de parinti minunati si folosind tehnicile adecvate oricine poate fi un parinte minunat. Daca sunteti in cautarea unor strategii practice, inspiratie, incurajare si o mai buna cunoastere, atunci acest program pentru cresterea copiilor este pentru voi.

Dragi parinti cu copii scolari, va propunem cel mai popular curs din Noua Zeelanda!
– Curs interactiv, cu idei aplicabile imediat si metode bazate pe ultimele studii de cresterea copiilor de 6-12 ani.
– 6 sesiuni saptamanale, de doua ore, dupa orele de program, orele 18.00-20.00.

– Sesiunea I – 11 octombrie, sesiunea II – 18 octombrie, sesiunea III – 25 octombrie, sesiunea IV – 1 noiembrie, sesiunea V – 8 noiembrie, sesiunea VI – 17 noiembrie.

– Cursul contine si un manual de 170 de pagini plin cu idei minunate

Invatam sa scriem, invatam sa citim, invatam sa conducem, dar nimeni nu ne invata cum sa fim parinti. A fi parinte este un rol care se invata. Mai mult, asa cum pentru a conduce o masina mica, avem nevoie de carnet categoria B, iar pentru un camion carnet de categoria C, metodele de interactiune cu copii sunt dinamice si avem nevoie de “carnet de parinte” pentru diversele stadii de dezvoltare ale copiilor.

Acest program este realizat dupa o licenta a Parents Inc., din Noua Zeelanda. Asociatia Corporeanima are exclusivitate pentru desfasurarea programului in Romania si Republica Moldova. Detalii despre cursul dedicat etapelor 0-6 ani, 6-12 ani pe www.corporeanima.ro.

Participarea se face pe baza unei contributii voluntare de minim 100 LEI in conturile asociatiei CORPOREANIMA. Aceasta suma ajuta asociatia sa acopere cel putin costurile de productie ale manualelor, diplomelor, traducere, taxa de licenta etc.. Noi recomandam o contributie de 200 de Ron, care ne va permite sa organizam acest program si in grupuri vulnerabile unde programul este gratuit.

Descrierea programului
Nimic nu aduce mai multa placere parintilor decat sa-si vada copilul crescand si maturizandu-se in familie. Acesti ani sunt vitali in dezvoltarea copilului. Sunt o oportunitatea de a sta aproape de el, de a invata deprinderi si a crea situatii memorabile.

Aceste sase sesiuni ale programului iti va pune la dispozitie abilitatile si strategiile de care ai nevoie pentru a deveni parintele care doresti sa fii. Vei constientiza oportunitatile si provocarile pe care anii copilariei ii aduc. Vei capata mijloace pentru a gestiona provocarile care apar.

Tematici

Sesiunea 1 – Parinte antrenor

Sesiunea 2 – Cum sa cresti stima de sine a copilului tau

Sesiunea 3 – IE – Inteligenta emotionala

Sesiunea 4 – Cum sa organizezi haosul

Sesiunea 5 – Familii unice – Cum sa creezi amintiri

Sesiunea 6 – Sa mergem mai departe

Locatie: Sediul FUNDATIEI COMUNITARE BUCURESTI, sector 1, intrarea Dumintru Lemnea, nr. 1, ap. 7
Ora: 18.00 – 20.00
Facilitatori: Catalina Bezman si Daniel Lixandru
Inscrieri: la adresa daniel.lixandru@corporeanima.ro cu urmatoarele date: nume, telefon, email, varsta copil/copii, profesie.

Locurile sunt limitate la 12 persoane, iar inscrierea se face dupa principiul „primul venit, primul servit”. Pentru o eficienta maxima a programului se recomanda participarea ambilor parinti la curs.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s