Cum sa cazi la pace cu trupul tau

Cu totii alergam dupa acea imagine ideala, care ne face mereu nemultumiti de propriul aspect. Alaturi de Andreea Marin, afla cum sa iti apreciezi trupul asa cum este el.

Acea perfectiune pe care o ravneste fiecare dintre noi este doar un mit. De ce? In primul rand, pentru ca trupul perfect este o chestiune subiectiva, ce depinde de opinia fiecarei persoane.

„Decat sa alergi dupa himera unui trup perfect, mai bine concentreaza-te pe a face progrese, ne spune realizatoarea emisiunii „Pretuieste Viata”.

Acest episod scoate la iveala toate dilemele care tin de aprecierea (sau lipsa de apreciere a) propriului corp, printr-o simpla scrisoare, misiva unei femei care incearca sa cada la pace cu trupul sau.

Tu ce zici? Merita sa plangem ca nu aratam ca modelele din revistele de moda? Exista trupul perfect?


2 comentarii la „Cum sa cazi la pace cu trupul tau”

  1. Multumesc draga Andreea , ca d-zeu a lasat si astfel de oameni minunati ca tine , care isi ajuta si sprijina atit de mult semenii ,desi toata lumea iti spune si eu pot sa iti spun ca te admir din totdeauna ,inca de cind prezentai stirile parca la TVR 1,aveai o tunsoare pe care o vroiam si eu , dar pe care din pacate cafezele din vremea aceia nu prea au reusit 🙂 … dar nu, numai pt frumusetea ta ,dar si pt ceea ce transmiteai si ai transmis si ai facut dealungul timpului , numai lucruri minunate . Si eu ma lupt cu un abdomen urit de vreo trei ani , ramas de la sarcina , dar mi-am dat seama ca mai bine incerc sa mentin organismul sanatos ,atit cit pot , pt ca abdomen de ” DIVA ” sau macar plat ,nu o sa mai am niciodata , decit poate cind voi fii vreodata ”bogata” (am glumit ) si sa fac vreo interv . chir . poate . Oricum eu iti multumesc din suflet ,pt ca tot timpul cind dau peste , sfaturile tale si buna dispozitie ,pe care o transmiti, imi ridica mereu moralul , chiar atunci cind am mai multa nevoie . Iti doresc multa, multa sanatate atit tie cit si fetitei si sotului tau , alt om deosebit si mult succes pe mai departe in tot ce vei face. Te imbratisez cu mare drag ! MIka .

  2. Eu imi urasc corpul. Ma uraste si lumea. Mai intai lumea m-a urat si dupa aceea si eu pe mine insumi, izolandu-ma de lume, fugind in lumea mea imaginara unde ma simt oarecum mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s