Copilaria – sarbatorita in stil Itsy Bitsy

Eroii tai preferati de la Radio Itsy Bitsy au sarbatorit Ziua Copilului, in Parcul Oraselul Copiilor, cu peste 10.000 de parinti si copii. Anul acesta, in cadrul editiei „Copiii coloreaza viata”, a fost lansata prima expozitie de baloane desenate.

[imagelink=”2418″] De la ora 18.00, Zapa a dat startul la distractie si a invitat pe scena parinti si copii talentati. Unii au dansat, altii au cantat si au participat la concursuri si, împreună cu toți cei din public, au fost uimiti de momente de magie.

Alaturi de Zapa au mai venit si Mastera si Piticul, iar, la final, Itsy si Bitsy ne-au bucurat inca o data cu imnul Frecventei Copilariei.

In jurul scenei, atat cei mici, cat si cei mari, s-au putut distra cu numeroase activitati, precum: desene si jocuri creative, demonstratii sportive sau curse cu masinute. Si, pentru ca tot a fost vorba de o expozitie aeriana, fanii si-au putut face poze cu un planor adevarat.

Expozitia de baloane desenate a fost un succes, atat pentru copii, cat si pentru parintii lor. Au fost pictate peste 1.000 de baloane! Toate au format o sfera imensa ce s-a ridicat sus, pe cer, cu ajutorul balonului cu aer cald.

Alaturi de Radio ITSY BITSY au fost:  Romtelecom, Cavit Junior, Aeroclubul Romaniei, Primaria Sectorului 4 Bucuresti, Forum Film Romania si Varta.

 [imagelink=”2419″] [imagelink=”2420″] [imagelink=”2421″]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s