Copiii, invitati sa colectioneze carti postale

Posta Romana organizeaza, cu sprijinul Ministerului Educatiei, concursul national „Cartile postale iti arata lumea”.

Adresat copiilor intre 6 si 16 ani, concursul se desfasoara pana pe 9 octombrie si presupune colectionarea cat mai multor carti postale in timpul vacantei de vara.

Copiii se pot inscrie la mai multe sectiuni, precum „Cele mai multe carti postale primite”, indiferent de expeditor, „Romania” – sectiune ce presupune colectionarea de carti postale primite din cele mai multe localitati ale tarii, „Europa”- colectionarea de carti postale primite din cele mai multe tari ale Europei, „Din lumea larga”- sectiune ce presupune colectionarea de carti postale primite din cele mai multe tari din lume.

Marele premiu al competitiei este „Circuitul Europei”, sapte zile cu autocarul pentru un copil, insotit de un parinte. Juriul mai ofera cate un Premiu I pentru fiecare sectiune de concurs, constand intr-un sejur de cinci nopti la mare in spatiile de cazare ale Companiei Posta Romana pentru un copil si un parinte.

Premiul II este un sejur de cinci zile la munte, pentru un copil si un parinte, si se acorda tot pentru fiecare sectiune in parte. Premiul IIIconsta in cate un clasor cu timbre.

Informatii despre etapele concursului, completarea si expedierea fiselor de inscriere, primirea fiselor de inscriere si termenele de predare si primire a colectiilor se gasesc pe site-ul www.posta-romana.ro.

Data postei pentru participarea la concurs este 1 iunie-12 septembrie 2011.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s