Constientizarea Autismului

La inceputul lunii aprile, va avea loc Ziua Internationala a Constientizarii Autismului. Cu aceasta ocazie, Asociatia Help Malin va organiza o serie de actiuni pentru bucurestenii din sectorul 3.

 

In Romania, inca ne temem de cuvantul „autism” si il privim ca pe un lucru nou. De aceea, sunt necesare informarile publice despre aceasta boala. Astfel, pe 2 aprilie, sarbatoril Ziua Internationala a Constientizarii Autismului.

Echipa Help Malin si Caravana Constientizeaza Autismul vor vizita institutiile publice si private din sectorul 3, vor avea discutii libere cu parinti si cadre didactice, si vor distribui flyere de informare aspupra autismului.

In aceeasi zi, de la ora 19.00, va avea loc evenimentul caritabil „Constientizeaza Autismul!”, desfasurat la Casa Artelor din sectorul 3. Intrarea se va face pe baza de donatie. In cadrul evenementului participantii se vor putea bucura de piesa de teatru de papusi Pupaza din Tei sustinuta de trupa Muschetarii.

Intra mai mult pe site-ul asociatiei pentru mai multe informatii despre Help Malin si despre programul lor national de diagnostic precoce si evaluare psihologica.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s