Conferinta pentru mame – Bucuria de a fi mamica

A fi mama reprezinta totul. A fi mama inseamna alegerea de a pune in fiecare zi fericirea copilului tau deasupra fericirii tale, de a-l indruma pe drumul cel mai bun, de a face ceea ce trebuie chiar si atunci cand nu stii daca este bine si de a te ierta iar si iar pentru lucrurile care nu iti ies perfect. A fi mama reprezinta autenticitate, pentru ca este cel mai natural lucru cu putinta. Devenind mama, primesti o nobila si divina vocatie, pentru care se cere caldură si neobosita dedicare, mama fiind cea care asaza piatra de temelie a caracterului copilului. Asadar, mama este cea care poate lua locul oricui, dar al carui loc nu il poate lua nimeni.

Conferinta pentru mame este un eveniment dedicat in totalitate mamelor, identice prin probleme, dar unice prin ele insele si prin copilul pe care il iubesc.

In data de 30 noiembrie, Sala “Athena” a hotelului “Grand Hotel Napoca“ din Cluj Napoca, va reuni, sub acelasi acoperis, specialisti (din domenii precum ginecologie, pediatrie, psihologie, nutritie, educatie, comunicare etc.) pregatiti sa raspunda tuturor intrebarilor mamicilor participante.

Gazda de la Conferinta pentru mame va fi Ioana Chisiu, fashion blogger clujean si mamica a doua fetite superbe, iar invitata speciala va fi nimeni alta decat DANA ROGOZ, proaspata mamica.

In cadrul evenimentului va fi organizat si un loc de joaca pentru copii.

Vino sa iti impartasesti experienta de mamica. Vei avea parte de multe surprize, discutii libere pe teme de interes, tombole cu premii si o multime de cadouri oferite de catre parteneri tuturor participantelor.

Pentru mai multe informatii si inscrieri, intra pe site-ul Conferinta pentru mame.


otter.ro
Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s