Echipa Trasnet cu raspunsuri Fulger!

Cum este Echipa Trasnet?
Spontana, inventiva si inteligenta!
Cum sunt raspunsurile Fulger?
Vioaie, electrizante si surprinzatoare!

Daca simti ca faci parte din Echipa Trasnet cu raspunsuri Fulger, asculta-i pe Itsy si pe Bitsy la Joc in Familie, in fiecare seara, de la 17:00 la 19:00, si insfaca premiul!

Saptamana aceasta, Editura Act si Politon ti-a pregatit un pachet multimedia format din:

  • audiobook-ul Coroana de argint. Regatul piticilor de Bogdan Pascal
  • audiobook-ul Poti fi fericit orice s-ar intampla de Richard Carlson
  • audiobook-ul Hectare de diamante de Russell H Conwell
  • cartea Curs de pierdere in greutate de Marianne Williamson
  • cartea Tu conduci afacerea, nu o lasa pe ea sa te conduca Clay Mathile

Coroana de argint. Regatul piticilor” In acest audiobook, vom descoperi o noua lume mitica, eroi, aventura, talc si umor, caractere de care copiii se vor atasa usor. Bogdan Pascal ne povesteste ca in Regatul Piticilor, mari fauritori din adancurile pesterilor, este mare zarva. Pregateste-te sa descoperi un univers fantastic.

Poti fi fericit orice s-ar intamplaAcest indreptar ii motiveaza pe cititori sa faca abstractie de feluritele situatii de viata si de a fi fericiti in orice moment. Autorul, Richard Carlson, sustine ca exista cai de a fi fericit in orice situatie.

Hectare de diamante Prin intermediul povestilor moralizatoare istorisite de autor, invatam cum ne putem folosi cat mai eficient de oportunitatile din jurul nostru pentru a gasi calea catre prosperitate.

Curs de pierdere in greutate – Best seller-ul ( New York Times) autoarei Marianne Williamson, care abordeaza pierderea in greutate dintr-o perspectiva holistica, integrand elemente de natura spirituala, emotionala si psihologica, scopul fiind „pierderea constienta in greutate‟.

Tu conduci afacerea, nu o lasa pe ea sa te conducaCartea scrisa de Clay Mathile este un ghid esential micilor intreprinzatori, dar si oamenilor de afaceri cu experienta, pentru a realiza o planificare eficienta, iar afacerea sa devina profitabila.

Sigla act si politon pt 40mm


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s