Campionatul povestilor cu Arik

Sambata asta, copiii se intrec din nou in „Campionatul Povestilor”, la Libraria Humanitas de la Cismigiu.

De aceasta data, personajul este Arik, din „Arik si mercenarii” de Ioana Nicolae, cu ilustratii de Walter Riess. Atat autoarea, cat si desenatorul cartii vor fi prezenti la eveniment.

Competitia incepe de la ora 11.00. Copiii sunt asteptati sa se inscrie intr-una dintre cele trei echipe si sa il sustina pe Arik, cu raspunsuri la ghicitori si sfaturi catre alte personaje.

Arik le-a transmis si un mesaj picilor, prin care ii roaga sa il ajute sa scape:

„S.O.S. Sunt eu, Arik. Mercenarii, condusi de Trei-Pirati, vor sa-mi cucereasca lumea. M-au luat prizonier si pregatesc un atac devastator. Printesa Florii de Cires si Nasuri Carne trec prin nenumarate pericole, fiindca vin sa ma elibereze. Au si ei nevoie de ajutor. Arata-le, te rog, drumul. Cand nu se descurca la ghicitori, sopteste-le tu raspunsul. Sau spune-le ca jucariile nu pot fi niciodata rele. Sau, si mai bine, daca il intalnesti din intamplare pe scamatorul Mismas, roaga-l sa se grabeasca. Doar el poate repara totul, doar el iti poate aduce din nou jucariile pierdute. S.O.S. Ia-ma cu tine acasa. Dar… stai! Trebuie sa-mi intrerup mesajul… Se-apropie Trei-Pirati… S.O.S.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s