Calin Goia vorbeste despre primul single lansat de Voltaj Academy

Calin Goia vorbeste despre primul single lansat de Voltaj Academy

In prima zi de scoala, pe 11 septembrie 2017, copiii de la scolile de muzica Voltaj Academy si-au facut debutul muzical, lansand videoclipul „Dincolo de stele”. Despre cum a fost experienta de a filma cu 200 de tineri ne-a povestit Calin Goia, la Happy Music cu Ruxandra si Marius. Daca ai ratat interviul, te invitam sa asculti podcastul si sa vezi videoclipul aici.

Pe langa faptul ca noi, cu totii, am trait o experienta foarte frumoasa acolo, pe platourile de filmare de langa Sinaia, unde au avut loc filmarile, este impresionant sa vezi 200 de tineri artisti cantand, in acelasi timp, o melodie”, povesteste Calin Goia.

Atat la inregistrarile piesei „Dincolo de stele”, cat si la filmari, au participat elevii scolilor din Bucuresti si din Cluj, intalnindu-se (aproape) la jumatatea drumului si invatand sa lucreze in echipa.

„Au fost zeci de tobosari, de basisti, de pianisti, de chitaristi, de vocalisti. Si credem noi ca a iesit o treaba frumoasa”, mai spune Calin Goia despre filmarile cu Voltaj Academy.

Afla din podcast cum s-au descurcat membrii trupei Voltaj sa coordoneze 200 de tineri muzicieni si, mai jos, urmareste rezultatul muncii lor.

Dincolo de stele – Voltaj Academy

Muzica si textul piesei au fost compuse de trupa Voltaj, iar videoclipul a fost editat de The Brothers M.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s