Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus

Autorul american al bestseller-ului „Barbatii sunt de pe Marte. Femeile sunt de pe Venus”, Dr. John Gray, vine in Romania pentru a sustine doua conferinte!

Neintelegerile in relatiile de cuplu au devenit o problema destul de serioasa in Uniunea Europeana. In anul 2012 – anul ultimei raportari – se inregistrau doua milioane de casatorii si un milion de divorturi. Acelasi raport al Eurostat arata ca nici Romania nu sta foarte bine la acest capitol.

În acest context, celebrul Dr. John Gray va sustine pentru prima data in Romania doua conferinte:

  • pe 17 noiembrie la Bucuresti
  • pe 19 noiembrie la Cluj-Napoca

In cadrul evenimentelor, autorul american va dezvalui secretele unei relatii durabile, care l-au facut cunoscut peste tot in lume.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa duca relatia la un nivel superior de comunicare, iubire sau pasiune si care sunt intr-o permanenta dorinta de autodepasire.

De asemenea, speaker-ul ii va ajuta pe participanti sa interactioneze mai bine cu cei din jur, sa comunice mai eficient la locul de munca si chiar sa negocieze mai bine cu seful, colegii sau clientii.

Intreaga prelegere se va concentra pe mesajul de baza al cartii Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus, conform caruia exista deosebiri intre barbati si femei in toate domeniile vietii – cele doua sexe comunica, gandesc, simt, percep, reactioneaza, raspund si chiar iubesc in mod diferit. Intelegerea acestor diferente esentiale, spune expertul, ajuta la eliminarea multor frustrari intampinate in relatiile cu sexul opus.

Cine este celebrul autor american, care vrea sa readuca dragostea si pasiunea?

Dr. John Gray este licentiat si master in Meditatie Transcedentala. In 1992, a primit titlul de doctor de la Columbia Pacific University si, in 2002, – un doctorat onorific la Governors State University din Illinois. A scris 17 carti despre relatii si dezvoltare personala, cea mai cunoscuta publicatie fiind Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus – vanduta in peste 7 milioane de exemplare (cea mai vanduta carte din zona non-fictiune din toate timpurile).

Pentru a te inscrie la una dintre conferintele lui Dr. John Gray in Romania, intra pe acest site: http://www.traininguri.ro/iubire.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s