Atentie la cum speli hainele bebelusului

Atentie la cum speli hainele bebelusului

Pentru a te asigura ca pielea bebelusului tau este protejata de iritatii si alergii, este important sa acorzi o atentie speciala curateniei. La Parinti de Pici, iti oferim o serie de sfaturi utile, pentru a spala fara griji hainele bebelusului.

In primul rand, este important sa alegi detergentul potrivit, fara balsam si fara parfum. Pielea copilului tau este foarte sensibila, mai ales in primele luni, iar chimicalele pot provoca foarte usor iritatii sau dermatite. „Intre noi fie vorba, ii prefer mirosul de copilas in locul oricarui parfum”, mentioneaza Georgiana, mama de pici. Este bine sa stii ca exista detergenti speciali pentru hainele bebelusului.

Poate si pentru ca am ales cu grija detergentul cu care i-am spalat hainele, fetita noastra nu a avut pana acum probleme cu pielea, chiar daca am renuntat la detergentul special dupa primul an”, spune Georgiana.

Afla si mai multe sfaturi despre cum sa protejezi pielea bebelusului, acum, la Parinti de Pici.

Hainele bebelusului separate de ale parintilor

Chiar daca folosesti un detergent special, tot este bine sa-i setezi masinii de spalat o clatire suplimentara la fiecare spalare.

De asemenea, tot pentru sanatatea pielii copilului, incearca sa-i speli hainele separat de ale voastre, macar la inceput, si nu spala prea multe deodata, chiar daca vezi ca s-a adunat un morman de hainute in cosul cu rufe. Cuva masinii de spalat, de exemplu, ar trebui umpluta doar pe jumatate, ca sa poata spala bine toate lucrurile din ea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s