Cum ingrijesti corect pielea bebelusului

Cum ingrijesti corect pielea bebelusului

Pielea bebelusului tau este mult mai sensibila decat a ta si, ca urmare, are nevoie de o ingrijire mai speciala. Despre ce produse de piele sa evitam si cum sa ingrijim copilasul ne spune dr. Ana Culcer, medic pediatru, la Traieste Sanatos cu Simona.

Stiai ca inclusiv parfumul cu care te dai in fiecare dimineata ii poate provoca puiului tau o reactie alergica? In timp ce noi, adultii, avem pielea formata din 10 straturi protectoare, pielea bebelusului are doar 3, ceea ce il face pe micut mult mai sensibil la substantele toxice din detergenti, parfumuri si produse de spalare.

Pentru a proteja cat mai bine pielea bebelusului, dr. Ana Culcer ne recomanda ca, la spalarea hainelor, lenjeriilor si in igiena personala, sa folosim produse cat mai naturale, fara parfumuri si care sa contina vitamine hranitoare pentru ten.

Afla aici mai multe metode prin care poti proteja pielea bebelusului tau.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador, sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s