ZooLogic – jocul de asocieri

Poti mentine pacea intre animalele din ZooLogic? Iata un puzzle care necesita ceva gandire si multa dragoste pentru animalute!

Ufff! Printre animale, s-a instalat haosul! Si depinde de un jucator istet sa le impace pe toate. ZooLogic, jocul de asocieri destinat celor ce au peste 5 ani, este o provocare distractiva, prin care copiii isi pot exersa capacitatea de analiza, rabdarea si solutionarea.

Scopul jocului pare simplu: aranjeaza toate animalele de pe tabla de joc, astfel incat niciun animal sa nu fie alaturi de un rival sau de mancarea preferata. De exemplu, o pisica nu poate sta langa un soarece sau un peste.

ZooLogic contine 60 de variante de joc, grupate pe patru niveluri de dificultate. De asemenea, ai la indemana 17 piese cu animalute (3 caini prietenosi, 3 caini furiosi, 3 soricei, 2 pisici, 2 bucati de branza si 2 pesti).Pentru fiecare puzzle, iti sunt indicate piesele de care ai nevoie (cate si de ce fel). Tot ce trebuie sa faci este sa le pui intr-o ordine corecta. Iar acest lucru presupune niste reguli. Cum spuneam mai sus, niciun animal nu poate sta langa rivalul sau si nici langa mancarea preferata. De asemenea, mancarea nu poate sta peste o casuta cu furnici (vezi in imaginea de mai jos), in timp ce doar mancarea poate fi pusa peste taur. Te-am zapacit deja?306_1ZooLogic costa 89 de lei si il gasesti la comanda, pe site-uri precum Taraba de Jocuri.Ce zici? Crezi ca poti readuce pacea intre animale?Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy

sursa foto: tarabadejocuri.ro


3 comentarii la „ZooLogic – jocul de asocieri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s