Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii, între 10 și 12 noiembrie, la București

Magicianul Poveștilor, Marian Râlea, Gașca Zurli, magicianul Robert Tudor și Bambi vă așteaptă la Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii din București, între 10 și 12 noiembrie 2023, un weekend în care cei mici vor putea să participe la activități distractive și educative.

Părinți și copii, Teatrul Muzical Ambasadorii din București vă invită pe toți la Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii, eveniment ce se va întinde pe parcursul a trei zile, în perioada 10-12 noiembrie 2023, și va aduce în fața dumneavoastră cele mai iubite spectacole ale Teatrului, dar și multe surprize frumoase și invitați de seamă.

Calendarul evenimentelor este următorul:

  • Vineri, 10 noiembrie 2023: un spectacol marca Marian Râlea, Magicianul Poveștilor – „Drumul lui Făt-Frumos”, de la ora 17:00 și spectacole organizate de cercurile din cadrul Palatului Național al Copiilor din București, de la ora 18:00;
  • Sâmbătă, 11 noiembrie 2023: premiera spectacolului „Șirag de vise”, de la ora 11:00 și un moment inedit de distracție și voie bună organizat în parteneriat cu Gașca Zurli, de la ora 12:30;
  • Duminică, 12 noiembrie 2023: spectacolul „Bambi: Povestea pădurii”, de la ora 11:00 și o reprezentație a Magicianului Robert Tudor, de la ora 12:30.

    Teatrul Muzical Ambasadorii a organizat pentru toți copiii din București trei zile cu activități creative, distractive și amuzante, care să îi aducă pe cei mici mai aproape de arta spectacolului, de poveștile copilăriei și de personajele lor preferate.

„În acest an, ne-am dorit ca Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii să fie exclusiv despre și pentru copii, iar în acest sens am pregătit pentru ei spectacole, activități distractive și momente de magie și umor. Cei mici au șansa ca, pentru trei zile, să participe la un eveniment care îmbină culorile, jocul și distracția cu frumusețea muzicii și a teatrului. Aducem în fața publicului un spectacol care a avut premiera în această toamnă și care i-a cucerit pe cei mici – Bambi: Povestea pădurii, o premieră mult așteptată – Șirag de vise, dar și invitați speciali, foarte iubiți de copii: Magicianul Robert Tudor, Gașca Zurli și Marian Râlea, Magicianul Poveștilor!”, a declarat Mihai Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii.

Activitățile din cadrul evenimentului Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii se vor desfășura pe parcursul a trei zile la Palatul Național al Copiilor din București.Teatrul Muzical Ambasadorii a organizat pentru toți copiii din București trei zile cu activități creative, distractive și amuzante, care să îi aducă pe cei mici mai aproape de arta spectacolului, de poveștile copilăriei și de personajele lor preferate.

Vineri, 10 noiembrie 2023, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, biletul de acces va costa 50 de lei, iar pentru duminică, 12 noiembrie 2023, 30 de lei.

Bilete pentru toate spectacolele și activitățile se găsesc pe site-ul TicketStore.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s