Workshop de nutritie pentru mami si copil

In ultimul weekend din octombrie, mamicile sunt asteptate impreuna cu puii lor la un workshop de nutritie si dezvoltare personala.

Incepand din luna octombrie, Dr. Anamaria Iulian si echipa sa de co-terapeuti organizeaza o serie de workshop-uri pentru dezvoltarea personala destinate mamicilor si copiilor.

Cand si Unde: Primul astfel de eveniment va avea loc in perioada 17-19 octombrie, la Bran.

Acest workshop de nutritie se adreseaza tuturor mamicilor care au copii cu probleme de greutate sau celor cu o greutate normala, dar care prefera dulciurile si nu mananca deloc legume; mamelor care incearca sa-si invete copiii ce inseamna o alimentatie corecta si un stil de viata sanatos, dar ale caror demersuri nu sunt incununate intotdeauna de succes; celor care isi doresc sa schimbe ceva in relatia cu micutii lor si simt ca au nevoie de ajutor; de asemenea, sunt asteptate si mamicile care simt ca nu au niciodata destul timp pentru copiii lor si, din acest motiv, sunt acaparate de sentimente de vinovatie (care le fac sa creada ca nu sunt mame destul de bune).

Dr. Anamaria Iulian le propune acestora un weekend la Bran, impreuna cu micutii lor, cu alimentatie detoxifianta, special conceputa pentru ei, si cu specialisti care nu le vor oferi solutii-minune, dar le vor pune la dispozitie numeroase instrumente si o strategie simpla si concreta, pentru a-si demara noul lor stil de viata sanatos.

Sa fim mai putin obositi, sa ne simtim bine in pielea noastra, sa ne alimentam corect, sa avem mai multa buna-dispozitie, sa putem comunica mai eficient cu copiii nostri, sa avem o viata de familie satisfacatoare, iata motivatiile pe care le intalnesc din ce in ce mai des in cabinetul meu si de aici ratiunea aparitiei unui astfel de workshop pentru mama si copil, de data aceasta impreuna, intr-un weekend care sa-i invete in primul rand despre puterea extraordinara a unei relatii reusite”, a declarat dr. Anamaria Iulian.

Mai multe detalii gasesti pe site-ul Frumos si Sanatos.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s