WonderJack la WonderPuck!

Teatrul Ion Creanga participa, pentru al doilea an consecutiv, la Festivalul Stradal WonderPuck din Cluj Napoca, singurul festival de tip open-air pentru copii si familie din Transilvania. Echipa TIC se alatura astfel programului #WonderPuck cu o reprezentatie speciala a spectacolului „Jack si vrejul de fasole”, care va avea loc sambata, 14 septembrie, ora 20:00, pe scena din Piata Unirii.

Pus in scena de Octavian Jighirgiu, dupa povestea omonima de  Joseph Jacobs, Jack si vrejul de fasole a avut premiera in luna martie 2019. Un spectacol plin de energie, care pledeaza pentru curajul si curiozitatea celor care nu si-au ratacit candoarea prin hatisurile vietii adulte, „Jack si vrejul de fasole” s-a jucat cu succes atat in sala de teatru, cat si in format adaptat, prima reprezentatie pe o scena in aer liber avand loc in cadrul Festivalului Amintiri din Copilarie (iunie 2019, Bucuresti).

Din distributie fac parte actorii: Ciprian Niculae (Jack); Eduard Petru Jighirgiu (Perceptorul); Vera Linguraru (Mama); Daniel Tudorica (Tatal/Strainul); Nicoleta Rusu (Batrana); Oana Banuta (Doamna Capacun); Cristian Boeriu (Domnul Capcaun); Cezar Vlad Popescu (Gaina cu oua de aur / Vaca); Valeria Stoian (Piticul cu barba cantatoare); Andreea Gaica (Harpa vorbitoare); Eliza Teofanescu (Printesa), Gratiela Teohari Duban si Claudian siman (Menestreli / Ciorile) si Iuliana Costiniu (in alte roluri).

Pentru micutii spectatori din Bucuresti, urmatoarele reprezentatii ale spectacolului „Jack si vrejul de fasole” sunt programate la Sala Rapsodia (Str. Lipscani nr 53) pe data de 24, 25 si 26 septembrie, pentru grupuri organizate din unitati scolare, si sambata, 28 septembrie, ora 11:00, pentru familii.

Despre WonderPuck

Aflat la cea de-a treia editie, Festivalul Stradal WonderPuck are loc in perioada 13-15 septembrie a.c., si este organizat de catre Teatrul de Papusi Puck, in colaborare cu Asociatia ESUA si Fundatia LIONS International, cu sprijinul Municipiului Cluj-Napoca si al Consiliului Judetean Cluj.

Structurat in trei sectiuni, in functie de categoria de varsta a publicului tinta si de spatiile propuse, festivalul include o multitudine de spectacole – productii de teatru, dans, muzica sau circ – cu scopul de a oferi un program complex de educatie prin cultura. inca de la prima editie, #WonderPuck s-a bucurat de succes, peste 20.000 de copii si adulti luand parte la evenimentele programate pe parcursul celor trei zile de festival.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s