Vrei sa le impaci pe toate?

Despre femeile din Romania se poate spune ca sun campioane cand vine vorba despre daruire pentru cei din jur. Ce poate fi mai normal decat sa vrei sa fii si mama perfecta si sotia iubitoare, si gospodina cea mai priceputa si chiar o angajata model? Si cine mai are timp sa se ingrijeasca si de sine?

„Ne framantam gandurile, visam solutiile increngaturilor din viata celor dragi, ne punem pe umeri mantia de salvator si ne gandim cum am putea sa schimbam raul in bine, sa protejam, sa aratam iubire, asa cum nu facem aproape niciodata pentru noi.” spune Andreea Marin in emisiunea de astazi Pretuieste viata.

Si grijile noastre merg mai departe. Sunt atatia oameni dragi care au nevoie sa fie salvati. Este grija fireasca pentru parinti, pentru surori si frati, pentru prieteni si lista este mereu mai lunga. Si pe drum pierdem ceva la fel de pretios, iubirea de sine.

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s