Vino la Scoala de Basm!

Copiii isteti au parte de o surpriza placuta, in noua publicatie „Scoala de Basm”, revista istetilor de 6-12 ani din toata tara.

 

Din cuprins fac parte benzi desenate, concursuri, jocuri amuzante si descoperiri dintr-o varietate de domenii, precum: literatura, istorie, mitologie, matematica, pictura, muzica, sport, ecologie, calatorii, sanatate si nutritie.

Despre publicatia lunara „Scoala de Basm”, Andreea Crap, initiatoarea proiectului declara:

„Sistemul de invatamant are nevoie de sprijin in dezvoltarea sa, iar educatia nonformala ar trebui sa fie o completare esentială. Revista „Scoala de Basm” isi propune exact acest lucru, sa ajute la cresterea nivelului de educatie din Romania, prin continutul de calitate, dar si prin faptul ca este disponibila in scolile din toata tara, la cererea parintilor sau a cadrelor didactice. O idee inovatoare care sta la baza proiectului este cea a personajelor de basm cu ghiozdanul in spate. Practic, intreg proiectul s-a nascut din nostalgia pentru revistele de altadata, care jucau un rol important in formarea noastra, dar si pentru basmele romanesti si eroii traditionali. Revista ii pune intr-o lumina moderna, accesibila pentru cei mici, tocmai din dorinta de a-i face cat mai placuti.”

Pe langa informatiile culturale si jocurile educative, revista contine opt pagini dedicate serialului de banda desenata FAT-FRUMOS-INTORS-PE-DOS, o creatie originala a artistului grafic Valentin Cristescu. In primul episod, alaturi de colegii lui de clasa Greuceanu, Harap-Alb, Praslea, Muma-Pădurii, Ilenusele, Laur-Balaur, Aleodor si cei trei iezi cucuieti, Fat-Frumos intoarce scoala pe dos pentru a rezolva criza pixurilor.

Pentru mai multe detalii si noutati, intra pe site-ul oficial al revistei Scoala de Basm.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s