Urania Cremene: Independenta copiilor pe termen lung

Urania Cremene: Independenta copiilor pe termen lung

Urania Cremene, parenting trainer, a adus o raza de soare in plus, la Happy Music cu Ruxandra si Marius. In emisiunea de pe Itsy Bitsy FM, ea le-a oferit tuturor parintilor de pe frecventa sfaturi si exemple excelente pentru a ne creste armonios copiii. Daca ai ratat editia de joi sau nu ti-ai notat o idee, asculta podcastul aici.

„Am avut sansa sa am o copilarie libera – eram cu totii cu cheia de gat, afara, ore intregi, ne juleam, cadeam, ne bateam, furam fructe din pomi”, a povestit Urania Cremene. „Familiile s-au mai micsorat, acum. Cand ai unul, doi sau chiar trei copii, presiunea pe fiecare este mult mai mare.”

In emisiune, experta in parenting a vorbit despre cum facem sa avem copii puternici si independenti, cum sa le oferim respectul de care au nevoie si cum sa ne intelegem propriile noastre frici care, de multe ori, ne fac sa gresim in cresterea copiilor.

Cand devenim parinti, ne simtim atat de responsabili de cresterea acestor pui incat ne-am dori sa fie perfecti. Si controlam, mai mult decat e cazul, aproape fiecare situatie in care copilul se regaseste. Ne e greu sa le dam drumul sa fie”, a mai explicat Urania Cremene.

Afla toate sfaturile sale, in podcastul de mai jos.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s