Urania Cremene: Cum implinim nevoile copiilor?

Trainerul Urania Cremene sustine o serie de seminarii gratuite, pentru parinti, numita: „18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrati si Parinti Impliniti”.

In cadrul evenimentelor, vor fi prezentate in detaliu cele trei nevoi fundamentale, care ajuta dezvoltarea copiilor intr-un mod armonios. Pentru a intelege mai bine cum anume pot fi implinite aceste nevoi, Urania Cremene va prezenta 18 tehnici diferite, fiecare dintre acestea fiind usor de aplicat si cu impact imediat in relatia parinte copil.

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care se ocupa de cresterea si educarea copiilor, fie ca sunt parinti, bunici, cadre didactice sau bone.

Pentru ca informatia sa ajunga la cat mai multe persoane interesate de subiect, fiecare eveniment va fi organizat in doua sesiuni diferite, astfel:

  • 26 ianuarie, Brasov, 09:30 – 13:00, Complex Lux Divina (sala mare)
  • 26 ianuarie, Brasov, 16:30 – 20:00, Complex Lux Divina (sala mare)
  • 27 ianuarie, Sibiu, 09:30 – 13:00, Hotel Ramada (Sala Atlass)
  • 27 ianuarie, Sibiu, 16:30 – 20:00, Hotel Ramada (Sala Atlass)

Pentru a participa la eveniment, este nevoie sa te inscrii pe site-ul Uraniei Cremene.

Urania Cremene este Master Trainer, Parenting Coach si Facilitator de programe de Parenting. Este certificata Master Trainer pentru 25 de seminarii de leadership si schimbare comportamentala. A fost certificata in parenting, ca expert, de catre PT Intl.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s