Urania Cremene: Conferintele din mai

Urania Cremene va sustine workshop-ul intensiv All About Cooperation and Discipline in Iasi (10 mai) si in Piatra Neamt (11 mai).

Workshopul vine sa completeze seminariile gratuite sustinute in luna aprilie, evenimente la care au participat peste 1600 de persoane.

Urania Cremene va aprofunda in cadrul workshop-ului tehnicile care ii pot ajuta pe parinti sa satisfaca cele trei nevoie principale ale copiilor lor: nevoie de conectare, nevoia de competenta si cea de control.

Pe scurt, workshop-ul are ca idei principale:

  • Cooperare, NU supunere
  • Motivatie interna, NU externa
  • Tehnici care vor satisface cei 3C
  • Autodisciplina, NU pedeapsa.

Tot in luna mai, expertul in parenting va sustine 4 seminarii gratuite de parenting, 18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrati si Parinti Impliniti„, in Cluj-Napoca (30 mai) si Targu Mures (31 mai).

Seminarul va cuprinde prezentarea detaliata a celor trei nevoi fundamentale care stau la baza dezvoltarii armonioase a copiilor. Pentru a intelege mai bine cum anume pot fi implinite aceste nevoi, Urania Cremene va prezenta 18 tehnici diferite, fiecare dintre acestea fiind usor de aplicat si cu impact imediat asupra relatiei parinte – copil.

Seminarul va fi organizat in doua sesiuni diferite, in aceeasi zi, in fiecare oras tocmai pentru ca informatia sa ajunga la cât mai multe persoane interesate de acest subiect.

Evenimentele se adreseaza tuturor persoanelor care se ocupa de cresterea si educarea copiilor, fie ca sunt parinti, bunici, cadre medicale, cadre didactice sau bone.

Pentru a participa la aceste evenimente este nevoie sa te inscrii pe site-ul Uraniei Cremene.

Urania Cremene este Master Trainer, Parenting Coach si Facilitator de programe de Parenting. Este certificata Master Trainer pentru 25 de seminarii de leadership si schimbare comportamentala. A fost certificata in parenting, ca expert, de catre PT Intl.

 


Un comentariu la „Urania Cremene: Conferintele din mai”

  1. D-na Cremene va conferentia cumva in limba engleza?! Ce inseamna „parenting”, „master trainer”, „coach” si altele asemenea? S-au terminat cumva toate cuvintele in limba romana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s