Un weekend de parenting cu Eu, parinte ghemotoc

Viitorii si proaspetii parinti sunt asteptati la un eveniment special, in weekendul 11-13 martie, alaturi de asociatia Eu, parinte ghemotoc.

In perioada 11-13 martie, la Institutul pentru fericire (Bd. Dacia, nr. 14), va avea loc primul weekend de parenting organizat de Ioana Agachi si Nicoleta Capraru (fondatoarele Eu, parinte ghemotoc), psihoterapeute centrate pe persoana.

Pe parcursul acestui weekend, parintii vor primi toate resursele necesare, pornind de la perioada sarcinii si pana la varsta de 3 ani a ghemotocului: de la atasament la comunicare pana la gestionarea emotiilor si stabilirea unor limite cu blandete.

Seminariile sunt organizate astfel:

  • Vineri, 11 martie 2016, de la ora 18.30 – Kit de prima relationare. Despre atasament, despre cum dependenta se transforma in autonomie, despre relationarea emotionala.

  • Sambata, 12 martie 2016, dela ora 10.00 – Kit de gestionare a balaurilor emotionali. Despre cum se dezvolta emotiile, despre crizele de tantrum, despre criza “Nu”, despre agresivitate si anxietatea de separare.

  • Duminică, 13 martie 2016, de la ora 10.00 – Kit de aplicare a disciplinei. Despre limite, intre libertate si NU, despre disciplina ca insuflare de valori, despre tipuri de disciplina si despre stilul tau.

Aceste seminarii sunt gandite sa raspunda nevoilor viitorilor si proaspetilor parinti (copii cu varsta pana in 3 ani), pentru ca, desi inceputurile sunt pline de entuziasm, sunt si pline de teama de necunoscut, iar informatia are rolul de a te linisti si de a te face sa te simti in control. In cadrul seminariilor parintii vor afla despre diferitele teorii si tehnici de parenting astfel incat sa ajunga sa dezvolte o relatie emotionala sanatoasa cu ghemotocii.

Costul participarii la aceste seminarii este de 200 lei pentru toate cele trei seminarii si 100 de lei pentru un singur seminar. Cuplurile beneficiaza de reducere, astfel costul participarii la toate cele trei seminarii este de 320 sau 150 pentru un cuplu.

Iar pentru ca este luna in care sarbatorim mamele si femeile ne-am gandit la o reducere speciala sub forma unui voucher cadou cu o reducere de 10% fata de pretul standard. Astfel, puteti face un cadou in valoare de 180 lei, unei mame care va este draga.

voucher

Pe parcursul seminariilor vor fi si activitati dedicate copiilor pentru a-i tine ocupati.

La sfarsitul evenimentului, va avea loc si o tombola cu premii frumoase si interesante atat pentru parinti cat si pentru copii.

Pentru mai multe detalii, intra pe pagina de Facebook a evenimentului. Pentru alte nelamuriri, poti trimite un e-mail pe adresa ada@go-big.ro sau poti suna la numarul 0722.655.507.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s