Un nou spectacol Scooby-Doo si Misterul Piramidei

Veste buna pentru fanii misterelor! La cererea publicului, organizatorii anunta al doilea spectacol Scooby-Doo si Misterul Piramidei!

Evenimentul are loc in doua reprezentatii, pe 20 si 21 Martie 2015 la Sala Palatului. Biletele pentru acest show au fost puse in vanzare in reteaua Eventim.

Vino sa faci parte din gasca misterelor de la „Mistere S.R.L.” si Velma te va invata totul despre istorie. Otto, expertul in egiptologie, iti va dezvalui multe secrete despre faraoni, piramide si descifrarea hieroglifelor, iar pe Fred il poti ajuta cu cele mai trasnite inventii. Alaturi de Daphne, vei oferi sfaturi de infrumusetare mumiilor, iar pe expertii incontestabili in gastronomie – Scooby-Doo si Shaggy – ii vei ajuta sa schimbe sandviciurile de un metru.

Cu o audienta de peste 12.000 de oameni la spectacolele sustinute in februarie 2014, cel mai cunoscut si mai iubit erou canin din lumea fascinanta a desenelor animate, Scooby-Doo, va porni intr-o noua calatorie pana in indepartatul si toridul Egipt pentru a lua parte la o noua aventura. Scooby-Doo nu va fi singur, ci insotit de prietenii sai Shaggy, Fred, Velma si Daphne in incercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigatia lor nu va fi lipsita de obstacole si multe… mumii!

Scooby-Doo si Misterul Piramidei, produs de Warner Bros, este unul de mare amploare, cu un scenariu de actiune presarat de momente umoristice, cu doze de suspans si aventura, cu muzica si comedie, si cu multe alte surprize, totul pentru o seara de neuitat petrecuta in familie.

Un eveniment marca Phoenix Entertainment.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s