Ultima saptamana de inscrieri la KidsEducation

A inceput ultima saptamana in care expozantii se pot inscrie la targul KidsEducation, eveniment ce reuneste cele mai bune oferte educationale pentru copii.

KidsEducation va avea loc in perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Institutiile ce doresc sa isi promoveze ofertele educationale se mai pot inscrie pana pe 29 septembrie inclusiv.

”In ultimele zile, am observat o crestere a numarului firmelor interesate de participare, asa ca am extins suprafata expozitionala, pentru a putea onora toate solicitarile. Desigur ca ne bucuram, pentru ca asta inseamna ca vom avea oferte multe si variate, dintre care vizitatorii vor putea alege ce e mai bine pentru copiii lor. De asemenea, vizitatorii vor gasi la Kids Education oferte speciale, tombole si multe gratuitati oferite de expozanti. In plus, pe scena evenimentului vor avea loc activitati de divertisment si educatie, la care parintii si copiii vor putea participa gratuit” a declarat Jessie Constantin, director proiect Kids Education.

Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, ce vor reuni toate ofertele institutiilor cu programe pentru copii. La eveniment pot participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, firme producatoare de jucarii educative, dar si ONG-uri dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2 si 14 ani.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul KidsEducation


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s