Tunsoarea perfecta pentru parul subtire

Vezi ce tunsoare iti ajuta aspectul, daca ai parul subtire. In plus, iata si cateva secrete pentru a obtine mai mult volum.

Odata cu varsta, tuturor ni se subtiaza parul si isi mai pierde din volum. Sau poate, pur si simplu, acesta este tipul tau de par.

Din fericire, exista o solutie foarte simpla, pentru a rezolva aceasta problema. Tunsoarea se numeste lob (long bob) si a devenit din ce in ce mai apreciata in ultima vreme.

lob 01Bobul lung este coafura recomandata de stilisti pentru persoanele cu parul subtire, pentru ca straturile ofera mai mult volum. In plus, este o tunsoare care nu necesita coafare, intrucat parul se aranjeaza singur.

Daca ai parul subtire, dar bogat, cele mai potrivite sunt tunsorile in trepte. In schimb, pentru parul rar, o tunsoare scurta este mai indicata.

Sfaturi pentru mai mult volum, daca ai parul subtire:

  • Pentru a obtine bucle cu volum de la radacina, dupa samponare, foloseste un pieptene cu dintii rari, clateste, prinde-ti parul in crestetul capului si lasa-l sa se usuce asa.
  • Mai poti folosi o perie rotunda, pieptanandu-te si folosind uscatorul de la radacina spre varfuri.
  • De asemenea, este recomandat sa usuci parul in directia opusa fata de coafura da zilnica. Adica, daca ai cararea pe stanga, doar cat folosesti uscatorul, asaza-ti parul pe partea dreapta. Astfel, radacina se usuca intr-o directie, dar tu iti vei indrepta parul in directia cealalta, obtinand mai mult volum.
  • Evita instrumentele sau activitatile care ard parul – vopsirea si decolorarea, ondulatorul, placa de intins parul, permanentul.

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s