Tu cat de bine il cunosti pe Bugs Bunny?

Printre cele mai populare personaje de desene animate create, Bugs Bunny are o personalitate atat de vie, incat e greu de crezut ca nu exista cu adevarat.

Biografie Bugs Bunny

Varsta: 68 ani
Studii: autodidact
Profesia: erou de desene animate
Hobby: rontaitul morcovilor
Trasaturi caracteristice: un zvapaiat cu limba ascutita si o inima de aur
Expresii preferate: „Ce se intampla, Doctore?”, „Prin urmare, avem razboi!”
Curiozitate: Bugs Bunny are o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Bugs Bunny este un iepuras gri, extrem de viclean, care apare in seria de desene animate Looney Tunes si Merrie Melodies.

Erou a 175 de filmulete animate si a multor filme de lung-metraj, Bugs Bunny a devenit este unul dintre cele mai indragite personaje Looney Tunes care a iesit dintr-o… vizuina de iepure!

Potrivit biografiei sale, Bugs Bunny s-a nascut in 1940 in Brooklyn, New York, insa potrivit lui Mel Blanc, actorul care interpreteaza vocea lui Bugs, accentul sau este o combinatie intre cel a unei persoane care provine din Bronx si cel al uneia care provine din Brooklyn.

Bugs Bunny este cunoscut prin celebra sa replica “Ce se-ntampla, doctore?” si conflictele sale cu Elmer Fudd, Yosemite Sam, Marvin Martianul, Daffy Duck, si chiar si cu Wile E. Coyote in care, aproape invariabil, Bugs castiga.

Pentru ca publicul sa nu isi piarda simpatia, Chuck Jones a descoperit metoda de a-l face simpatic pe Bugs, introducand un personaj care sa-l agreseze. Dupa ce a fost ofensat (de obicei de trei ori), Bugs isi spune celebra replica “Desigur, iti dai seama ca asta-nseamna razboi” iar publicul ii da permisiunea tacita de a se razbuna sau de a se apara.

In filmele altor regizori, cum ar fi Friz Freleng, Bugs ii ajuta pe cei cu probleme, scuzandu-se astfel pentru dezastrul pe care il provoca. Insa atunci cand se intalneste cu alte personaje “castigatoare”, cum ar fi Cecil Testoasa, Bugs pierde competitia, increderea in sine intorcandu-se in acest caz impotriva lui.

Porecla lui “Bugs” sau “Bugsy” inseamna “nebunatic”. Adevaratul nume al lui Bugs (potrivit revistei de benzi desenate cu acelasi nume) este George Washington Bunny.

Revista Bugs Bunny si prietenii Nr. 4 de la Media Service Zawada- o puteti gasi la toate chioscurile de ziare incepand cu 27 iulie, insotita de o super jucarie – Titirezul Tasmanian


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s