Trucul de 30 de secunde pentru ochi mai mari

Vrei sa iti faci ochii sa para mai mari si privirea mai intensa? Cu acest truc, dureaza mai putin de un minut sa obtii ceea ce iti doresti.

Pentru aceasta actiune, nu ai nevoie sa inveti tehnici complicate de conturare a ochilor si nici sa combini o multime de farduri. Ai nevoie doar de un ondulator de gene si de foarte putin rimel.

Mai intai, este bine sa iti cureti bine fata si, in special, ochii. Daca ti-a mai ramas rimel, risti sa ti se prinda genele de ondulator si sa le smulgi din greseala.

Pasul 1: Plaseaza ondulatorul la baza liniei genelor. Cu blandete, apasa pe gene cu instrumentul, tine asa timp de cateva secunde, iar apoi elibereaza stransoarea.

Pasul 2: Plaseaza ondulatorul cam pe la mijlocul lungimii genelor, apoi apasa din nou.

Pasul 3: Finalizeaza acest proces, folosind ondulatorul o ultima data pe varfurile genelor.

Pentru mai mult volum, foloseste si putin rimel la baza genelor. Si gata, ai terminat! Iata cum ar trebui sa arate ochii tai, inainte si dupa acest truc. (In plus, actiunea descrisa mai sus constituie un avantaj pentru cele care poarta ochelari, intrucat rimelul nu se mai intinde pe gene.)

trucEste important sa stii sa folosesti genele in avantajul tau, pentru un look cat mai natural. Pe langa ondularea lor, iti poti evidentia genele cu rimel colorat, astfel incat sa accentuezi nuanta irisului tau:

  • albastru pentru ochii caprui;
  • violet pentru ochii verzi;
  • nuante de maro pentru ochii albastri.

Afla mai multe despre gene din acest articol: Ce stii despre genele tale?

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s