Trolii: se strânge trupa!

Cei mai simpatici și talentați troli din istorie au revenit pe marile ecrane, într-o nouă aventură muzicală, semnată de DreamWorks Animation!

După două filme în care au fost prieteni la cataramă și au flirtat neîncetat, Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) sunt acum oficial, în sfârșit, un cuplu (#cioppy)! Pe măsură ce relația celor doi devine din ce în ce mai serioasă, adorabila Poppy descoperă că Ciot are un trecut secret. Mai precis, el a fost în trecut membru al celei mai iubite trupe musicale – BroZone – alături de cei patru frați ai săi: Floyd (interpretat de senzaționalul Troye Sivan, nominalizat la Globul de Aur), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (Daveed Diggs, câștigător al premiului Grammy; Hamilton) și Clay (Kid Cudi, câștigător al premiului Grammy; Don’t Look Up). Însă, trupa s-a destrămat în urmă cu mulți ani, iar Ciot nu și-a mai revăzut niciodată frații.

Totul se schimbă atunci când Floyd, fratele lui Ciot, este răpit de doi răufăcători: Velvet (Amy Schumer, câștigătoare a unui premiu Emmy; Trainwreck) și Veneer (Andrew Rannells, câștigător al unui premiu Grammy și nominalizat la Tony; The Book of Mormon). Așa că Ciot și Poppy sunt nevoiți să pornească într-o călătorie emoționantă pentru a reuni band-ul, după ani și ani.

Animația Trolii – se strânge trupa aduce în prim plan hituri pop noi și clasice, numai bune de fredonat după vizionare. Cu personaje îndrăgite și o poveste plină de învățăminte, filmul promite să aducă bucurie și distracție întregii familii.

Animația este distribuită de Ro Image și poate fi vizionată în cinematografele din toată țara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s