Trolii, o aparitie colorata la cinema

In foarte scurt timp, toti copiii ii vor indragi si recunoaste peste tot pe trolii simpatici din noul film de la DreamWorks Animation. Micile creaturi cu par colorat si pufos ca vata de zahar sunt cele mai in voga personaje de animatie. Nici nu e de mirare, la cat de simpatici sunt in filmul “Trolls”/”Trolii”, lansat in cinematografele din Romania pe 4 noiembrie.

DreamWorkds Animation reuseste sa ne ofere un nou film de animatie complet, cu umor, multa culoare, muzica, personaje amuzante si lectii valoroase despre fericire, prietenie si curaj.

Filmul ne invita in lumea plina de culoare a unor troli extraordinar de optimisti, ale caror principale preocupari sunt muzica si dansul. In lumea aceasta o cunoastem pe Printesa Poppy, cel mai fericit trol dintre toti, si pe nu-foarte-prietenosul Branch, un trol mai pesimist de fel. O intamplare mai putin fericita ii trimite pe cei doi intr-o aventura plina de peripetii – rapirea celorlalti troli de catre Bergeni – creaturi amuzant de pesimiste si mancatoare de Troli.

Desi multi copii ii descopera acum pentru prima data pe dragalasii troli, multi parinti s-ar putea sa-i fi cunoscut cu multi ani in urma, atunci cand erau doar figurine din plastic cu o coafura originala si stridenta.

trol-papusa

Primele papusi troli au fost create in 1959 de catre un tamplar danez, care i-a cioplit fetitei sale de Craciun o papusa din lemn inspirata de legendarele creaturi nordice. Papusa a ajuns sa fie curand realizata din plastic si produsa in masa, astfel ca a devenit destul de celebra la inceputul anilor ’60 in mai multe tari din Europa, iar apoi in SUA.

Noi credem ca cei de la DreamWorks Animation au facut o alegere foarte buna atunci cand i-au “distribuit” pe troli in cel de-al 33-lea film al lor.

Te invitam sa te convingi de asta mergand cu cel mic la cinema in aceasta perioada.

Filmul poate fi vazut in varianta subtitrata in limba romana sau dublat in limba romana. Daca alegi varianta subtitrata vei recunoaste vocile foarte multor actori si artisti celebri:  Anna Kendrick (Poppy), Justin Timberlake (Branch), Gwen Stefani (DJ Suki), Zooey Deschanel (Bridget) si Russell Brand (Creek).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s